Kollage talanger

 
Idag har jag fotat för House of Doris. Hanne blev så snygg på bild så det inspirerade mig att leka runt i Photoshop. Hanne är fortfarande dösnygg, men vet inte vad jag tycker om mina kollage talanger. Det för duga för ikväll i varje fall.
 
 

 
 

Parfotografering med extra stor mage

För två veckor sen hade jag gravidfotografering. Själva ordet "gravidfotografering" låter helt absurt om ni frågar mig. Jag skulle vilja kalla sådana fotograferingar för "parfotografering med extra stor mage". Jag har aldrig förstått varför man ska ta kort på en gravidmage. Däremot förstår jag att man vill fånga interaktionen mellan ett par som tillsammans har skapat en människa utifrån deras kärlek till varandra. Trots att det finns bilder med bara Cissi och hennes mage så hade Janne ett finger i spelet. Vem tror ni att hon gapskrattar åt? Inte är det åt mig iallafall!
 
Så med den tanken träffade jag Cissi och Janne  på  Skarholmen i Uppsala. Som vid vilken annan parfotografering så får paren alltid göra olika övningar och lekar bara så att jag kan få fånga upp deras interaktion. Ibland låtsas jag att jag mäter ljuset med kameran, då slappnar paren av och småpratar, helt ovetande att jag fotar för fulla muggar! Prova det tricket. Funkar alltid;)
 
 
Plats: Skarholmen
Objektiv: Nikkor 50mm, 85mm båda f.1.8. Samt Sigma 70-200mm.
Inställningar: ISO100-200. 1/320-640, f3.5-4.5
 
 
 

RSS 2.0
Design by Tasnim