Burhan

 
Just nu tar jag inga nya kunduppdrag, det är på grund av jag jobbar väldigt mycket och vill ha mina helger och kvällar lediga. Men när Burhan ringde mig förra veckan och ville ta nya mäklarbilder så hoppade jag på uppdraget.  Eftersom jag känner  honom sen tidigare tänkte jag att det här kommer gå på som på räls. Vilket det gjorde. Han kom, var inte ett dugg nervös och spikade bilderna. Som jag har sagt tidigare, det är alltid enklare att fota människor man känner. Man catchar upp vad som har hänt sen sist, snackar lite skit och under tiden tar man några bilder. Bättre än så blir det inte!
 
 
Plats: UKK UPPSALA
Objektiv: Nikon 85mm.f/1.8
Inställning: ISO 400, f.3.5, 1/160
 
 
Bara för att ni ska förstå hur allvarligt det inte var när vi fotade. Jag bad Burhan göra nått oväntat. Säg hej till Bäver-minen! Bilden under är tagen direkt efter, då får man ett genuint skratt! Ett bra fototrick jag har lärt mig genom åren! 
 

PINK/BLACK&WHITE

Nej, jag tänker faktist inte välja om jag gillar svartvitt eller färg så jag publicerar båda varianterna!
Fotomotivationen har ännu inte infunnit sig överhuvudtaget, känner mig lite stressad av det. Jag vill ju fota men känner just nu  som en stressmoment i livet. Undra vad det är som gör att man känner så?  Fotograferingen var min tillflykt när jag behövde rensa tankarna förut. Hursomhelst, jag tänker inte pressa kreativiteten. Den dyker upp när den ska helt enkelt!
 
Om ni följer mig på Instagram så är det lättare att hålla koll på när jag göra inlägg här på bloggen.
Jag heter Melodifoto på Instagram!
 
 
Modell:Beatrice Niska
 

RSS 2.0
Design by Tasnim