Få vintage effekt med gratis redigeringsprogram!

Jag jobbar dagligen med Photoshop om det inte är på jobbet så gör jag det hemma när jag redigerar mina bilder. Sanningen är att Photoshop är relativt dyrt att köpa om man bara vill redigera för skojs skull. Men som tur det finns det en drös gratis redigeringsprogram på nätet. En av de som jag använde förut ärwww.pixlr.com/editor
 
Man helt enkelt laddar upp bilder direkt från datorn. Funktionerna påminner mycket om Photoshop. Nedanför har jag laddat upp min första videoinlägg någonsin (!!). Här visar jag hur man får den där matta/gamla känslan på bilder. Jag kommer i framtiden lägga upp fler filmer med flera effekter. Men vi börjar med en busenkel effekt som ger en härlig vintage känsla. Hoppas att ni gillar den! Filmen bör ses i minst 720p dvs i HD.Du ändrar det genom kugghjulet som finns på höger nederkant på filmen. 
 
 
 
 
 
  

Kommentarer
Postat av: Sanna

Hej !
Allt bra med dig ?
Jag ville bara tipsa om att man nu kan vara med och tävla i min blogg om en drömvinst från miinto.se. Alltså, du väljer själv vad du vill vinna och ojojoj vad det finns fina grejer att välja på både till tjejer och killar ;)

Titta in och tävla om du är sugen !

http://moonzanna.se/2012/june/tavla-om-din-dromvinst.html#comment

2012-07-17 @ 18:58:55
URL: http://moonzanna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Design by Tasnim