Hallå, någon där?

Är ni kvar vänner? Man kan nästan tro att jag har har försvunnit från jorden yta. Fokus ligger på mitt jobb och när jag har mitt fokus på nått är det bara det som gäller till 110%, vilket är på gott och ont. Men nu måste jag bli duktigare att fotografera mer, för när jag fotar så fyller jag på med energi och glädje. Jag ser  på Facebook mina duktiga fotovänner tar massa fantastiska bilder och det sporrar mig. Så i helgen ska jag försöka ta tag i all retoucharbete som väntar så jag kan bjuda på lite coola bilder. 
 
Nedan har jag bilderna från uppdraget med Maggio. Robin var helt underbar att fota. Lättsam, lätt till skratt och duktig på att ta direktiv ( trots att han inte behövde det så mycket). Utmaningen med dessa bilder var att inte få ljusreflektioner i glasögonen och klockan. Pilligt och många detaljer att hålla reda på. Men vi fick minsann till det.
 
Bilden är ljussatt med en softbox rakt framifrån uppifrån. Inget mer och inget mindre. Bakgrunden är vit men Robin sitter en bra bit ifrån den så då blir den mörkgrå.
 
Hoppas att ni gillar dom!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Design by Tasnim